Мени

Вести

09септември

Започна рехабилтацијата на улица 1223 во Дексион

Започна рехабилтацијата на улица 1223 во Дексион

07септември

“Рафаел Батино“ во Хром со нов лик

“Рафаел Батино“ во Хром со нов лик

07септември

Започна рехабилитацијата на улица 85 во Волково

Започна рехабилитацијата на улица 85 во Волково

07септември

Меморијален и хуманитарен турнир во баскет - 3x3 - Мирослав Стратиев МИРО

Меморијален и хуманитарен турнир во баскет - 3x3 - Мирослав Стратиев МИРО

07септември

ЗАПОЧНА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА СПОРТСКИ ИГРАЛИШТА СО ГУМИРАНА ПОДЛОГА

ЗАПОЧНА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА СПОРТСКИ ИГРАЛИШТА СО ГУМИРАНА ПОДЛОГА

10јуни

Успешно заврши училишната 2020/2021 година во училиштата во Ѓорче Петров

Исправени пред новиот предизвик на едно поинакво учење, успешно ја заокружуваме оваа учебна година. Последното ѕвонче овој 10 јуни ги испрати учениците од I до III одделение, а дигиталното, учениците до IX-то одделение.

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам