Мени

Вести

06октомври

Ново детско игралиште, ЛЕД осветлување, подобрување на условите за настава во ПООУ Јоаким Крчоски во Никиштани

Ново детско игралиште, ЛЕД осветлување, подобрување на условите за настава во ПООУ Јоаким Крчоски во Никиштани

30септември

Наумоски и Шахпаска на увид во градежните работи во градинката во Волково

Наумоски и Шахпаска на увид во градежните работи во градинката во Волково

28септември

Нов лик на кошаркарското игралиште во ООУ ,,Мирче Ацев“

Нов лик на кошаркарското игралиште во ООУ ,,Мирче Ацев“

22септември

Традиционално одбележување на ,,Мала Боогородица“ во Стопански Двор

Традиционално одбележување на ,,Мала Боогородица“ во Стопански Двор

22септември

Реконструкција на улица ,,Алексо Демниевски“ крак 29

Реконструкција на улица ,,Алексо Демниевски“ крак 29

22септември

Интервју на Алкесандар Наумоски за ПРЕС 24 Моите резултати се мојата предност

Интервју на Алкесандар Наумоски за ПРЕС 24 Моите резултати се мојата предност

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам