Мени

Вести

20декември

Поставени препреки за намалување на брзина на повеќе улици

Поставени препреки за намалување на брзина на повеќе улици

14октомври

Во тек се градежните работи за изведба на калализациона мрежа во Орман

Во тек се градежните работи за изведба на калализациона мрежа во Орман

14октомври

,,Јоаким Крчоски“ доби уште една училница

,,Јоаким Крчоски“ доби уште една училница

13октомври

Проект Replace

Проект Replace

08октомври

Наумоски на одбележување на Светскиот ден на хоспис и палијативна нега на стари лица

Наумоски на одбележување на Светскиот ден на хоспис и палијативна нега на стари лица

06октомври

Ново детско игралиште, ЛЕД осветлување, подобрување на условите за настава во ПООУ Јоаким Крчоски во Никиштани

Ново детско игралиште, ЛЕД осветлување, подобрување на условите за настава во ПООУ Јоаким Крчоски во Никиштани

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам