Мени

Комисијата за образование, наука, здравствена, социјална заштита и заштита на деца

 Претседател: Марија Тодоровска

 Членови:   1. Наташа Вучидолова Ристовска

                 2. Снежана Јованоска

                 3. Јасмина Гачева

                 4. Методи Наковски

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам