Мени

Лица за посредување со информации од јавен карактер:

Службено лице: Лепа Ѓоргиевска-Јакимовска

e-mail: l.gjorgievska@opstinagpetrov.gov.mk

тел. 2039307 локал. 124

Службено лице: Весна Ќуксановиќ-Крстеска

e-mail: v.cuksanovic@opstinagpetrov.gov.mk

тел. 2039307 локал. 126

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам