Мени

Вести

07септември

“Рафаел Батино“ во Хром со нов лик

“Рафаел Батино“ во Хром со нов лик

07септември

Започна рехабилитацијата на улица 85 во Волково

Започна рехабилитацијата на улица 85 во Волково

07септември

Меморијален и хуманитарен турнир во баскет - 3x3 - Мирослав Стратиев МИРО

Меморијален и хуманитарен турнир во баскет - 3x3 - Мирослав Стратиев МИРО

07септември

ЗАПОЧНА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА СПОРТСКИ ИГРАЛИШТА СО ГУМИРАНА ПОДЛОГА

ЗАПОЧНА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА СПОРТСКИ ИГРАЛИШТА СО ГУМИРАНА ПОДЛОГА

10јуни

Успешно заврши училишната 2020/2021 година во училиштата во Ѓорче Петров

Исправени пред новиот предизвик на едно поинакво учење, успешно ја заокружуваме оваа учебна година. Последното ѕвонче овој 10 јуни ги испрати учениците од I до III одделение, а дигиталното, учениците до IX-то одделение.

10јуни

Јавен Повик за давање на користење на тениски игралишта во општина Ѓорче Петров бр.01/2021

Јавен Повик за давање на користење на тениски игралишта во општина Ѓорче Петров бр.01/2021

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам