Мени

Вести

22септември

Непродуктивните трошоци сведени на нула!

Непродуктивните трошоци сведени на нула!

22септември

Атмосферска канализација и колектор за атмосферски води во Хром

Атмосферска канализација и колектор за атмосферски води во Хром

20септември

Општина Ѓорче Петров одбележува 25 години самостојна локална самоуправа

Општина_Ѓорче_Петров_одбележува_25_години_самостојна_локална_самоуправа.aspx

17септември

Рехабилитација на четири улици во урбаната заедница Дексион во Ѓорче Петров

Рехабилитација на четири улици во урбаната заедница Дексион во Ѓорче Петров

14септември

Посета на министерката за образование Мила Царовска на ООУ ,,Димитар Поп Георгиев Беровски“

Посета на министерката за образование Мила Царовска на ООУ ,,Димитар Поп Георгиев Беровски“

09септември

Започна рехабилтацијата на улица 1223 во Дексион

Започна рехабилтацијата на улица 1223 во Дексион

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам