Мени

Вести

17мај

Се чисти каналот за наводнување во село Никиштани

Се расчистува траса во должина од два километри, локациски: северно од раздвојувањето кај река Лепенец, до селото.

17мај

Реконструкција на ул. Антон Кецаров во нас. Даме Груев

Градежните работи за реконструкција на ул. Антон Кецаров во нас. Даме Груев се одвиваат согласно утврдената динамика. Изваден е стариот асфалт и во моментов се поставув

17мај

Реконструирана е улица ,,Мијачка“ во Дексион.

Поставена е атмосферска канализација и асфалт во должина од 150 метри.

17мај

Акција за подигнување на кабаст отпад во соработка со ЈП ,,Комунална Хигиена” – Скопје, од 18ти Мај (вторник) до 22ри Мај (сабота) на четири локации:

– во близина на последна 5ка во населеното место Јурија – во близина на паркингот кај старата полициски станица – во близина на последна 4ка во населеното место Хром – во близина на месната заедница во Даме Груев Општина Ѓорче Петров ги повикува своите жители да го одложат кабастиот отпад (застарен мебел, електронски и електричен отпад) во овие контејнери. Казниво е одложување на кабаст отпад во околината на контејнерите за домашен комунален отпад.

12мај

Честит 12 Мај-Меѓународниот ден на медицинските сестри

Мало внимание за хероините и хероите од Поликлиника Ѓорче Петров и ЈЗУ Спец. болница за геријатриска и палијативна мед. 13 Ноември Скопје, кои го ризикуваат својот за да спасат друг живот.

12мај

ИЗВЕСТУВАЊЕ АВТОБУСИТЕ НА ЛИНИЈА 5 ВО ДЕКСИОН СООБРАЌААТ ПО ИЗМЕНЕТ РЕЖИМ

АВТОБУСИТЕ НА ЛИНИЈА 5 ВО ДЕКСИОН СООБРАЌААТ ПО ИЗМЕНЕТ РЕЖИМ

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам