Мени

Вести

14октомври

,,Јоаким Крчоски“ доби уште една училница

,,Јоаким Крчоски“ доби уште една училница

14октомври

Во тек се градежните работи за изведба на калализациона мрежа во Орман

Во тек се градежните работи за изведба на калализациона мрежа во Орман

13октомври

Проект Replace

Проект Replace

08октомври

Наумоски на одбележување на Светскиот ден на хоспис и палијативна нега на стари лица

Наумоски на одбележување на Светскиот ден на хоспис и палијативна нега на стари лица

06октомври

Ново детско игралиште, ЛЕД осветлување, подобрување на условите за настава во ПООУ Јоаким Крчоски во Никиштани

Ново детско игралиште, ЛЕД осветлување, подобрување на условите за настава во ПООУ Јоаким Крчоски во Никиштани

30септември

Наумоски и Шахпаска на увид во градежните работи во градинката во Волково

Наумоски и Шахпаска на увид во градежните работи во градинката во Волково

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам