Мени

Акција за подигнување на кабаст отпад во соработка со ЈП ,,Комунална Хигиена” – Скопје, од 18ти Мај (вторник) до 22ри Мај (сабота) на четири локации:

17.05.2021


– во близина на последна 5ка во населеното место Јурија
– во близина на паркингот кај старата полициски станица
– во близина на последна 4ка во населеното место Хром
– во близина на месната заедница во Даме Груев
Општина Ѓорче Петров ги повикува своите жители да го одложат кабастиот отпад (застарен мебел, електронски и електричен отпад) во овие контејнери. Казниво е одложување на кабаст отпад во околината на контејнерите за домашен комунален отпад.


Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам