Мени

Барањaта за доделување еднократна парична помош на семејствата со новороденче родено на подрачјето на Општина Ѓорче Петров како и барањата за еднократни финансиски средства или материјална поддршка се испраќаат на следнава адреса :  ednokratnapomos@opstinagpetrov.gov.mk

 

Барање за доделување еднократна парична помош на семејствата со новороденче родено на подрачјето на Општина Ѓорче Петров

Logo_PDF

Изјава за самохран родител

Logo_PDF

Уплатница

Uplatnica-novorodence

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам