Мени

Комисијата за финансирање, Буџет и Локален економски развој

Претседател: Гоце Петрушевски

 Членови:   1. Верка Перовска

                 2. Бојан Петровски

                 3. Милка Спасевска

                 4. Дејанчо Дејанов

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам