Мени

Комисијата за меѓународна соработка и соработка со невладини организации, здруженија и фондации

Претседател: Данијел Апостоловски

 Членови:   1. Стефанија Стојмановска

                 2. Никола Гичевски

                 3. Бојан Петровски

                 4. Дејанчо Дејанов

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам