Мени

Комисијата за мандатни прашања, избор и именувања

Претседател: Илија Спасовски

 Членови:   1. Влатко Цветковски

                 2. Наташа Вучидолова Ристовска

                 3. Методи Наковски

                 4. Гоце Петрески

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам