Мени

Комисијата за култура, спорт, млади, признанија и награди

Претседател: Александар Ѓорѓиевски

 Членови:   1. Гавро Марковски

                 2. Стефанија Стојмановска

                 3. Данијел Апостоловски

                 4. Гоце Петрецки

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам