Мени

МИСИЈА

 

Воспоставување на квалитетен систем за остварување на ефикасна, ефективна и транспарентна локална самоуправа како сервис на граѓаните од сите генерации, со учество на сите чинители на општественото живеење.

 

ВИЗИЈА

 

Континуирано подобрување на квалитетот, безбедноста и стандардите на живеење на граѓаните, преку создавање на услови за развој, современа инфраструктура и квалитетна животна средина.

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам