Мени

logo-oou-tihomir-milosevski

Директор: Јагода Петковска

Адреса: ул. 1 бр.62 с. Ново село

тел.389 02 2050 582

тел.389 02 2037 805

e-mail: tihomirmilosevski@yahoo.com

веб страница: ооу-тихомирмилошевски-скопје.мкд

https://outihomirmilosevski.blogspot.com

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам