Мени

logo-oou-mirce-acev

Директор: Ѓурѓица Баталкова

Адреса: ул. Мечин Камен бр. 26

тел. +389 02 2041 509                 

тел. +389 02 2045 192

e-mail: ouma.skopje@gmail.com

веб страница: http://oumirceacev.edu.mk

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам