Мени

logo-oou-dpgb

Директор: Сашка Новковска

Адреса: ул. Ѓуро Салај бр.31

тел. +389 02 2035 654
тел. +389 02 2032 524

e-mail: d-berovski@yahoo.com

веб страница: https://www.dpgb.edu.mk/

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам