Мени

logo-oou-joakim-krcovski

Директор: Слаѓана Гаврилоска

Помошник директор: Сељадин Исаки

Адреса: ул. 102 бр. бб с.Волково

тел. +389 02 2053 117             

тел. +389 02 2053 216

e-mail: jkvolkovo@yahoo.com

веб страница: http://oujoakimkrcoski.edu.mk/

Подрачно – Никиштани

тел. +389 02 2053 216

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам