Мени

oou-gjorce-petrov

Директор: Софка Димитриевска

Адреса: ул. Борис Сарафов бр. 131

тел. +389 02 2036 037

тел. +389 02 2037 055

e-mail: ougorcepetrov@yahoo.com

веб страница: ооу-ѓорче-петров-скопје.мкд

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам