Мени

јоудг-росица

Директор: Маја Ристовска

Адреса: ул. Исаија Мажовски бр.35

Google_Maps_Logo

тел. +389 02 2035 309

e-mail: gradinkarosica@yahoo.com

веб страница: http://gradinkarosica.mk/

 

Објект „КАЛИНКА“ – Управа

Ул. Исаија Мажовски бр.35

Тел: +389 02 2035 509

Објект „ДЕТЕЛИНКА“

Ул. Мечкин Камен бр.4а

Тел: +389 02 2041 531

Објект „КОКИЧЕ“

Ул. Борис Сарафов бр.138

Тел: +389 02 2041 452

Објект „ПАМПУРЧЕ“

Ул. Лука Геров бб.

Тел: +389 02 2035 508

Објект „РИПЧИЊА“

Ул. Гуро Салај бр. 31

 Тел: +389 02 2034 625

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам