Мени

Комисијата за Еднакви можности на жените и мажите

Претседател: Верка Перовска

 Членови:   1. Марија Тодоровска

                 2. Никола Гичевски

                 3. Милка Спасевска

                 4. Даниела Николиќ

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам