Мени

Вести

10јуни

Јавен Повик за давање на користење на тениски игралишта во општина Ѓорче Петров бр.01/2021

Јавен Повик за давање на користење на тениски игралишта во општина Ѓорче Петров бр.01/2021

10јуни

Асфалтирани уште две улици во УЗ Дексион

Градежната офанзива во општина Ѓорче Петров продолжува. Заврши реконструкцијата и на улица Кадињача и крак на улица Гостиварска.

10јуни

Успешно заврши училишната 2020/2021 година во училиштата во Ѓорче Петров

Исправени пред новиот предизвик на едно поинакво учење, успешно ја заокружуваме оваа учебна година. Последното ѕвонче овој 10 јуни ги испрати учениците од I до III одделение, а дигиталното, учениците до IX-то одделение.

09јуни

Повик за проекти Младински Локални Банки Ѓорче Петров

Со младинската банка Ѓорче Петров, со поддршка на Младите можат и Општина Ѓорче Петров , управуваат 6 членови на Одборот за младинската банка, кои се млади луѓе на возраст од 15 до 30 години, избрани на јавен повик и обучени да ја водат програмата за мали грантови.

09јуни

(Видео) ДУП-от во Хром е направен со темелна анализа и редовна комуникација со жителите

Од прв ден знаевме што правиме. Овие три години работиме интензивно. Од прв ден како администрација знаеме што правиме, од прв ден знаевме дека ќе генерираме раст и од прв ден како администрација ветивме

09јуни

Скопје вежба! Ѓорче Петров вежба!

Секој Понеделник и Среда од 18:00-19:00 часот во Паркот во Ѓорче Петров аеробик, моторика и пилатес. До крајот на јули, ѓорчепетровци имаат можност преку стручните совети на лица од Факултетот за физичко образование, спорт и здравје да се рекреираат, да го подобрат своето здравје и да ја одржат физичката форма.

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам