Мени

Сите Вести

,,Јоаким Крчоски“ доби уште една училница

14.10.2021

Прочитај повеќе

Во тек се градежните работи за изведба на калализациона мрежа во Орман

14.10.2021

Прочитај повеќе

Проект Replace

13.10.2021

Прочитај повеќе

Наумоски на одбележување на Светскиот ден на хоспис и палијативна нега на стари лица

08.10.2021

Прочитај повеќе

Ново детско игралиште, ЛЕД осветлување, подобрување на условите за настава во ПООУ Јоаким Крчоски во Никиштани

06.10.2021

Прочитај повеќе

Наумоски и Шахпаска на увид во градежните работи во градинката во Волково

30.09.2021

Прочитај повеќе

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам